OVER ONS

Lilies on Mars...

Een online shop met zorgvuldig geselecteerde clean & natural beauty products. We gingen op zoek naar eerlijke en efficiënte skincare merken. Merken die het gewenste verschil kunnen maken in jouw dagelijkse huidverzorgingsritueel!Hallo daar! Wij zijn Sil en Bes, de founding mothers van Lilies on Mars. Twee zussen met elk een eigen verhaal en een hart voor de natuur en haar puurheid: 

Na meerdere jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven besloot Sil haar eigen pad uit te stippelen. Haar zorgzame persoonlijkheid en zoektocht naar professionele creativiteit vormen de basis voor Lilies on Mars. Voornamelijk tijdens haar zwangerschap van twee schattigaards van kinderen en mede door haar eigen huidproblematiek (atopisch eczeem), opende ze haar ogen voor de vaak verborgen aanwezigheid van chemische stoffen in cosmetica en het mogelijk schadelijk effect ervan op onze kwetsbare huid. Om deze reden verdiepte ze zich in de skincare & beauty wereld en volgde ze diverse opleidingen rond huidverbetering, en health coaching zodat ze op zoek kon gaan naar gezondere alternatieven voor man, vrouw en kind.

Bes zocht, na het beëindigen van haar studies rechten en filosofie, een creatieve uitlaatklep waarbij ze haar teken- en schrijfvingers de vrije loop kon laten. Omdat creativiteit en bedrijfsleven niet altijd vlot samengaan, begon het idee te spelen om zelfstandig een project uit te werken. Teruggrijpend naar haar eerdere dromen, dacht ze in eerste instantie aan het worden van make-up artist. Na enkele jaren modellenwerk verkreeg Bes namelijk affiniteit met cosmetica en al haar mogelijkheden. Daarnaast kan ze sinds enkele jaren enorm genieten van ontspannende wellness en skincare rituelen. Ze weet dus uit eigen ondervinding wat het juist gebruik van heerlijke geuren en producten kan teweegbrengen. 

Na een aantal gezellige zus-bijeenkomsten, waarbij we onze professionele ambities en liefde voor crèmepotjes, mooie make-up, en lekkere geuren met elkaar bespraken, begonnen ideeën te borrelen. En te wijzigen. En te vormen. Uiteindelijk ontstond Lilies on Mars!

Met onze webshop wensen we producten aan te bieden die het mooiste in jezelf naar boven halen, zowel vanbinnen als vanbuiten. We selecteerden producten die voornamelijk diervriendelijk, ecologisch en zonder schadelijke stoffen zijn. De natuur heeft zoveel moois te bieden, en dit zonder schade te berokkenen aan jouw lichaam en omgeving.

Via onze uitgewerkte rituelen per huidtype en de daarbij horende productselectie hopen we de keuze voor jou eenvoudiger te maken. Contacteer ons gerust indien je een advies wenst over jouw huidverzorgingsritueel of bij onduidelijkheden. Wij helpen je met veel plezier verder!


Nice to meet you!

Sil en BesOVER ONS
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x